Gert Verhulst De tafel van vier

Weinig programmas waar zo naar uitgekeken werd bij de start van het tv-seizoen als De tafel van vier. 0 views 1 likes 1 loves 0 comments 0 shares Facebook Watch Videos from Play4.


Cdzcnbhhqri8vm

Aan de Vlaamsekaai op het Antwerpse Zuid op dezelfde locatie waar je vorig seizoen naar de Cooke Verhulst Show kwam kijken ben je nu welkom voor de gloednieuwe talkshow De Tafel van Vier.

. Begin september zet Play Zuid voor het eerst de deur op een kier. Jawel ik heb gisteren gekeken. Gert Verhulst praat om 20u met vier gasten live vanuit Antwerpen over wat er écht speelt in de wereld rondom ons in de gloednieuwe dagelijkse actuashow De Tafel van Vier.

Op de dagen van de opnames zal bovendien ook een pop up café geopend zijn. Verontschuldigingen Niet weg met de blanke heteroman. Dat is het opzet van de nieuwe talkshow De tafel van vier op Play4.

2 days agoOf Marc-Marie Huijbregts de eerste aflevering van De tafel van vier gezien heeft vraagt Gert Verhulst dinsdagavond aan de hoofdgast van de talkshow. Dit gloednieuwe programma wordt live uitgezonden vanuit Play Zuid in Antwerpen. De Tafel van Vier is een dagelijkse talkshow met Gert Verhulst.

Van maandag tot donderdag nodigt hij vier gasten uit die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp meenemen naar de studio aan de Vlaamse Kaai in Antwerpen. Aan tafel bij Gert Verhulst werd maandagavond een debat over woke gevoerd. Na aflevering 1 van Play4-programma De tafel van vier voelde redacteur Elias Van Dingenen zich moreel verplicht om ontslag te nemen.

Aansluitend lost Play de kaskraker van de Vlaamse entertainmentshows van maandag tot donderdag om 21u. Gastheer van de avond is elke keer Gert Verhulst. Van de drugsoorlog in Antwerpen over sproeischaamte of het extreemrechtse muziekfestival Frontnacht tot de transfer van Dries Mertens naar het Turkse Galatasaray en de uithaal van.

Facebook Watch video from Play4. Play4 Actuashow woensdag 07 sep 20u00 - 21u00. Wil je er graag eens bij zijn.

Of Marc-Marie Huijbregts de eerste aflevering van De tafel van vier gezien heeft vraagt Gert Verhulst dinsdagavond aan de hoofdgast van de talkshow. De Tafel van Vier. Gastheer van de avond is elke keer Gert Verhulst.

Aan de Vlaamsekaai op het Antwerpse Zuid op dezelfde locatie waar je vorig seizoen naar de Cooke Verhulst Show kwam kijken ben je nu welkom voor de gloednieuwe talkshow De Tafel van Vier. Gert Verhulst en Margriet Hermans getuigen over druggebruik. De Tafel van Vier.

Bijna tien jaar na het floppen van De Kruitfabriek zou Play4 opnieuw een poging. Vier gasten praten samen met Gert Verhulst over de actualiteit. 1 day agoDe eerste aflevering van De tafel van vier moest een schot in de roos worden.

Jawel ik heb gisteren gekeken. Het was de langverwachte comeback van een talkshow op de zender Play 4 en het debuut van Gert Verhulst als. Daarnaast gaf Gert Verhulst ook zelf toe dat de discussie in kwestie uit.

Inschrijven als publiek voor De Tafel van Vier. Na een verhit debat over woke in het nieuwe Play4-programma De tafel van vier kwam heel wat reactie. 2 days agoLees hier onze recensie van De tafel van vier op Play 4.

Elke dag een nieuwe aflevering van de jubileumeditie van De. Gert Verhulst is bijna klaar voor. Van maandag tot donderdag nodigt hij vier gasten uit die vanuit hun rol of.

Dat is het opzet van de nieuwe talkshow De tafel van vier op Play4. De Tafel van Vier start nu maandag op Play4 en GoPlay Gert Verhulst is bijna klaar voor de eerste live-uitzending. Afspraak vanaf maandag 5 september.

Gastheer van de avond is elke keer Gert Verhulst. De eerste aflevering van De tafel van vier die maandag op Play4 te zien was is niet onopgemerkt voorbijgegaan. De dag nadien tijdens de tweede aflevering bekritiseerde Nederlands cabaretier Marc-Marie Huijbregts het optreden van Gert Verhulst.

Schrijf je dan snel in en wie weet kunnen we jullie binnenkort verwelkomen voor een fantastische avond. Iedere maandag tot en met donderdag kun je om 2000 uur kijken naar deze show. Bij Gert Verhulst vloog het n-woord over tafel als was het een zakje coke op een Antwerps terrasje.


Yez 8q Xzfn0fm


Zwaq9iuzvu Gim


Pgqiowdfwqnefm


Ydcgwico85wsim


Iyax4os Fnfndm


Wanvoqs7glqy3m


Ooy9onnjj334wm


Ji47afv2kzb2im


Gvpag 9t9otrbm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here